Zoetermeer

Ed Blom

Nadat ik in 1982 bij Rob Vogel met Wing Chun Kung Fu begon en tevens Kick-, Thaiboksen en Aikido beoefende, volgde in 1994 de kennismaking met Wong Shun Leung en Philipp Bayer. Dit maakte zoveel indruk op me, dat ik in 1995 geheel en consequent naar dit systeem ben overgestapt. Effectiviteit en logica is in al die jaren mijn Ving Tsun (Wing Chun) inspiratie geweest, verandering was dan ook niet meer dan logisch. In 1996 had ik het voorrecht om tijdens een China en Hong Kong reis met Nederlands drakebootrace kampioen “Dutch Dragons”, Sigung Wong Shun Leung te bezoeken en mee te trainen.

Kung Fu staat voor onbeperkte doorontwikkeling, als je er tenminste hard voor wilt werken. Ook nu train ik nog regelmatig bij mijn leraar Philipp Bayer.

Trainingsadres

Blauwroodlaan 72
2718 SJ Zoetermeer

Trainingstijden

Dinsdag 20.00 tot 22.00 uur
Donderdag 20.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 12.00 uur (in overleg)

Meer informatie op: www.ving-tsun.nl