Waddinxveen

Silvano Bonafe

Ving Tsun - Silvano BonafeMijn naam is Silvano Bonafe. Ik ben geboren op 4 April 1971, ik heb een Italiaanse vader en een Nederlandse moeder. Ik weet nog dat ik 15 jaar was en op straat klappen kreeg in een ruzie. Dit leiden er toe dat ik in het zelfde jaar 1987 ben begonnen met Ving Tsun Kung Fu. Altijd getraind met de motivatie ik wil beter worden, de beste! Na ruim 20 jaar trainen wilde ik mijn horizon verbreden en ben ik mijn eigen school begonnen met goedkeuring van mijn leraar Ed Blom en zijn leraar Philipp Bayer. Elke week train ik nog steeds in de school van mijn leraar om zo met elkaar het niveau nog hoger te krijgen. Ik zie de Ving Tsun school van mijn leraar als mijn familie, de band met de jongens en mijn leraar is erg gemoedelijk, vriendschappelijk en sociaal. Het is meer dan alleen een sport vereniging geworden in mijn leven. In mijn eigen scholen probeer ik de zelfde gemoedelijke sfeer over te brengen wat na zeggen me aardig begint te lukken Dat onderscheid onze vereniging denk ik ook wel met andere verenigingen. Ik hoop nog jaren te mogen genieten van het Ving Tsun en dit geweldige systeem mogen overdragen aan anderen liefhebbers.

Trainingstijden

Vrijdag: 20.00 – 22.00

Trainingsadres

Mauritslaan 55
Waddinxveen

Meer info op:vingtsunkungfu.info